top of page

Voorzieningen

Kindvriendelijk

Onze accommodatie is kindvriendelijk! In het zwembad is er een apart gedeelte voor kleuters en peuters. Over het terrein verspreid zijn er avontuurlijke speelplekken 

voor kinderen. Ook is er een "kindertipi" . Natuurlijk ontbreken de bordspellen niet! Ook is er op het terrein ruimte om actief bezig te zijn!

1x per week spellenavond/middag. Denk aan touwtrekken, waterballonnen, volleyballen enz.

1x per week marshmallow roast avond

Buiten

Blikvanger van het terrein is natuurlijk het zwembad! Verder zijn er verspreid over het terrein toestellen om actief bezig te zijn. Speelplekken, een volleybalveld, voetbalveld, kabelbaan en speelattributen, de grotten (met o.a. een bar/wijngrot), schaduwplekken en plekken om te genieten van rust en uitzicht. Her en der hangen er hangmatten om even weg te dommelen.

WIFI

Gratis Wifi bij uw verblijf. De Wifi zal alleen beschikbaar zijn bij de appartementen/glampingtenten en de bar.

Parkeren

Bij aankomst is er ruim parkeergelegenheid. Voor al uw bagage mag u de auto voor de accommodatie tijdelijk parkeren om in en uit te laden. Bij Casa Monvalle en Tenda Napoli kan de bagage gebracht worden met de quad.

Italiaanse bruiloft

Onze prachtige accommodatie  is ook uitermate geschikt voor een onvergetelijke dag: een bruiloft !! U kunt bepaalde periodes van het jaar de gehele accommodatie afhuren om zo  met uw naasten er een geweldige dag/dagen  van te maken. 

Vraag ons  naar de mogelijkheden!

Algemeen

In de appartementen en de tenten mag niet gerookt worden. Op het terrein zijn verschillende plaatsen waar wel gerookt mag worden.

 

Er is tegen betaling gebruik te maken van een wasmachine (excl. wasmiddel) Bedlinnen en handdoeken liggen klaar bij aankomst. Bij een langer verblijf  dan 7 dagen zal dit verschoond worden.

 

Babybedjes, babystoelen en kinderstoelen aanwezig voor kinderen t/m 5 aar (gratis).

bottom of page