top of page

Over ons

De liefde voor  Italië  sloeg al vroeg toe! Al in de jonge jaren gingen de eerste vakanties naar de Italiaanse meren. Al snel werd Italië een droombestemming voor vele vakanties en wie heeft het niet dat in die vakanties men weg droomt van een stap om alles anders te gaan doen en iets te kopen in Italië?  

Ik (Jean Paul) heb via een eerdere kans reeds 10 jaar in Noord-Italië gewoond en aldaar gewerkt voor de Europese school in Varese (Lombardije) Bij mijn terugkeer in Nederland heb ik altijd gezegd ooit weer terug te keren in Italië! Na een tweetal jaren leer ik Roos kennen en merk dat wij beiden de passie voor Italië delen! Is dat mooi meegenomen!!

 

Op onze vele vakanties die wij samen beleefden werd er veel gedroomd en bekeken.

De ideeën om iets te beginnen in Italië werden steeds concreter. Het zoekgebied was eerst Noord-Italië maar werd snel verlegd naar het groene hart van Italië, Umbria. 

Na vele bezichtigingen en gesprekken hebben wij toch de stoute schoenen aangetrokken en is de beslissing gevallen om samen  Casa en Glamping Sorriso te beginnen! Een gewaagde stap want alle zekerheden worden opgezegd en het avontuur wordt opgezocht!

Met de kookkunsten en creativiteit van Roos en de organisatie van Jean Paul hebben zij er samen met de twee kinderen er een paradijs met een glimlach van gemaakt!

In het voorjaar van 2022 wordt het gezin uitgebreid met Scooby, een mix Labrador / Spaniel. Een speelse pup met een hart van goud die vooral lief is voor kinderen.

 

Roos, Jean Paul en de kids hopen jullie snel te mogen begroeten op Casa en Glamping Sorriso!!! 

IMG-5079.jpg
bottom of page